за нас

ЗА НАС

за нас
Димитър Димитров 
управител на: 
"ЕЛЕКТРОЛУКС СЕРВИЗ - ДИМИТРОВИ" ЕООД
Публикувано на 10 ноември 2019 г.
Уважаеми дами и господа,
През изминалите 5 години успяхме да спечелим доверието на много клиенти наложили се на бългаския пазар с различно портфолио, като хотели, ресторанти, търговски вериги, кетърингови компании ...
 • С тази кратка презентация бих искал да Ви запозная  в детайли с шведската марка Wexiodisk AB на която съм представител от 2013 година. От 2017  година ние от ЕЛЕКТРОЛУКС СЕРВИЗ ДИМИТРОВИ ЕООД  усърдно работим  да осигурим на нашите клиенти перфектно сервизно обслужване,богата гама резервни части за всички продадени машини,както и подобряване да взаимодейтвието с нашите сервизни партньори. 
Ние сме убедени,че само с коректни отношения и професионализъм ,усъвършенстване на търговските умения и увеличаване броя на търговските партньори може  да достигнем до повече крайни клиенти.
 •  НАШАТА ФИЛОСОФИЯ 
Чистата вода е от съществено значение за живота, но всеки осми от населението на света няма достъп до нея. Wexiödisk разработи редица решения за миене на съдове, имайки предвид един аспект: да създадем най-добрите световни съдомиялни машини, които да повлияят на нашите хора и нашата среда.
Wexiodisk AB се фокусира върху производството и предлагането на комплексни решения  за измиване на съдове в авиокейтеринг,хотели,болници,ресторанти, барове ,кейтерингови компании и предприятия от ХВП. Гамата включва подплотови съдомиялни машини, конзолни съдомиялни, конвейрни съдомиялни,поточни съдомиялни, машини  за миене на тави, машини за миене на колички, комбинирани съдомиялни машини и машини за измиване на готварски съдове  с интегрирана  гранулна технология .
 • Иновативни технологии и патентовани принципи
DUPLUS: Патентована технология за двойно финално изплакване
Wexiodisk е първата в света, която въведе технологията за двойно финално изплакване   наречена  DUPLUS. При тази технология цикълът на изплакване използва значително по-малко чиста вода от традиционните системи за окончателно изплакване. Технологията DUPLUS използва само един литър прясна вода на цикъл и се постига чрез рециркулация на вода от предишния цикъл на измиване в първата фаза на изплакване. Във втората фаза на изплакване машината използва прясна вода при температура 85-90С. Водата за изплакване от втората фаза е
събрана за използване за следващия цикъл на измиване.
 • ICS +: Интелигентна система за управление
Гениалната интелигентна система за управление (ICS +) в нашите тунелни съдомиялни машини води до изключително ниски експлоатационни разходи и значително намалено въздействие върху околната среда.
 • ICS + се състои от три основни характеристики:
1. Елиминиране на празно пространство (ESE) - Уникална система за управление елиминира празното пространство, което обикновено се намира между кошниците, докато те се мият в машината.
2. Време за постоянно изплакване (CRT) - С CRT времето и количеството енергия и вода, необходими за окончателното изплакване, не зависят от избраното време за контакт. Обикновено се използват само около 1-1,4 литра вода за изплакване на кошница.
3. Двойна транспортна система (DTS) - ICS + е оборудвана с DTS - уникална система за двойно подаване, която придвижва кошниците с равномерна скорост, за да осигури оптимално използване на водата за изплакване.
 • Wexiodisk съсредоточават разработките си на решения за миене на съдове, като осигуряват надеждни машини с ниски експлоатационни разходи и добра работна среда, а не ниска първоначална цена – непрекъснат стремеж към отличните измиващи резултати.
 • Подобрени условия на труд
Ние поставяме голям акцент върху осигуряването на ергономично правилна работна среда за потребителя. Примери за това са лесни за отваряне и демонтаж врати, което осигурява добър достъп, миещи ,изплакващи тръби и дюзи както и филтри са изработени от неръждаема стомана така че да имат по висока износоустойчивост и да се почистват лесно . В допълнение, ефективната звукоизолация и топлоизолация допринася за добрата работна среда в помещението за миене на съдове.
Максимална хигиена
 • Wexiodisk гарантира оптимални резултати от хигиенното миене, като наблюдава и документира работата на вашата съдомиялна машина. С незадължителен WEB инструмент може да се документира информация за температурата, разходите, консумацията на вода и електроенергия, за да се удовлетворят всички приложими хигиенни изисквания на HACCP, елиминирайки необходимостта от поддържане на ръчен дневник и спестяване на ценно време в кухнята.
 • HACCP
Поточните  съдомиялни машини Wexiodisk включват система HACCP (Анализ на опасност, критична контролна точка) за обозначаване на редица критични контролни точки за наблюдение от хигиенна гледна точка. Критичните контролни точки са част от системата за управление и аларма на машината за температура и дебит на водата, които могат да бъдат показани на контролния панел.
 • Автоматична програма за почистване
В Wexiodisk нашите съдомиялни машини остават чисти по време на миене. Умело разположени миещи струи и заоблени ъгли непрекъснато промиват резервоарите, без да остават остатъци. Те, в комбинация с правилната дозировка на химикалите, гарантират минималния период от време, прекарано в почистване на всяка съдомиялна машина Wexiodisk.
 •  Лесен достъп, лесно обслужване
Добре обмислената позиция на компонентите, нещо, което в продължение на много години отличава продуктите на Wexiodisk. Повечето от компонентите са лесно достъпни и обслужването може да се извърши от предната част на машината. Електрониката позволява също така да се показва журнал за история и информация за извършените сервизни прегледи,профилактикае ремонти по време на работа по поддръжката.
Публикувано без редакция

Copyright © wexiodisk.bg