Последните новости от изложението в Милано

Публикувано на 11 октомври 2019 г.
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ
 Wexiödisk постави нови стандарти с пускането на новата си серия за миене на стъклени съдове.
  •  Експертите в професионалното миене на съдове, Wexiödisk, обявиха разширяването на портфолиото си за миене на стъклени съдове с 4 модела : WD-6 GlassWD-6 Duplus GlassWD-7 Glass и WD-7 Duplus Glass заедно с вече пуснатия WD-4S Glass.
  • Специално проектирани за заведения с висок оборот на стъклени съдове, и четирите модела в новата гама за миене на стъклария на Wexiödisk помагат на операторите да гарантират най-добрите резултати от почистването. Това е благодарение на уникална комбинация от експертно разработена специфична технология за стъклени съдове и чисто нова функция GLASS-Lift.
Управлявана от обикновен бутон „включване / изключване“, тази уникална функция GLASS-Lift по време на последния етап на изплакването позволява на водата равномерно да се стича по външната страна на всяка чаша, което дава възможност за уникални резултати и перфектно измити стъклени съдове. 
Да чуем мнението на Дейвид Глоувър, Великобритания & Ирландски мениджър, обяснява:
„Благодарение на разработката на съвсем нова система GLASS-Lift, излишната вода не се събира в основата на чашата и причинява размазване на водата и петна, като алтернатива на стичането на водата надолу по външната повърхност на всяка чаша, за да се гарантира цялостно измиване и перфектно изсушаване”
За да се осигурят най-добрите крайни резултати, дори на места с лошо качество на водата, външен RO-модул може да бъде свързан към всяка машина за миене на стъклария, която има стандартна връзка за топла и студена вода.
Както при популярната WD-4S Glass машина за миене на стъклария за WD-4S на Wexiödisk, и четири от новите модели за стъклария на Wexiödisk разполагат с три различни цикъла за стъклени съдове, всеки от които има различни времена на измиване и температура на водата, които лесно могат да се регулират за различни видове чаши, като например чаши за вино , чаши за бира и стандартни чаши.
  • Всеки модел от новата серия Glasswasher е експертно произведен от неръждаема стомана от най-висок клас, което ги прави невероятно здрави, хигиенични и издръжливи. WD-6 Duplus Glass и WD-7 Duplus Glass също са изключително устойчиви, като използват само 1ltr прясна вода на цикъл - до четири пъти по-малко от другите водещи модели.
  • Wexiödisk ще предлага на посетителите на Host Show първи поглед върху впечатляващото WD-6 Glass на щанд M29-N30 (зала 7), както и да предлага съвети за цялата серия Glass.

Снимки от изложението в Милано